HR Essentials

HR Essentials is een 8-delige serie van hele praktische boekjes speciaal voor werkgevers en HR. Elk boekje uit de reeks behandeld een specifiek thema die voor veel werkgevers en HR-professionals soms als bijzonder lastig of ingewikkeld worden ervaren.

Elk boekje kent een hele praktisch opzet, is voorzien van tientallen praktijkvoorbeelden en kan een gemiddelde werkgever veel tijd en geld besparen.

Maak je keuze:

Bestel nu één of meer HR Essentials

De boekjes zijn zowel in papieren vorm als in e-book te bestellen. Handig voor op de PC, laptop of mobiel. Eén of meerdere delen bestellen, vul hieronder je gegevens in.

  • Een deel uit de reeks HR Essentials kost € 19,95 per stuk inclusief btw en exclusief € 3,24 verzendkosten. Bij bestelling van de volledige reeks betaal je € 139,95 inclusief btw exclusief verzendkosten.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

 

Waardeer deze site:
Klant waardering
0 1245 waarderingen, gemiddeld: 7.4 /10

Up to date blijven?

Blijf op de hoogte van het laatste ontslagnieuws

 

Ontvang maandelijks een update van de belangrijkste uitspraken en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

 

Meld je hier aan

 

Lees verder