Bedrijfseconomisch ontslag, overgang van onderneming en opvolgend werkgeverschap

HR Essentials - deel 2

Het boekje ‘Bedrijfseconomisch ontslag, overgang van onderneming en opvolgend werkgeverschap’, is het tweede deel uit de HR Essentials reeks. Je kunt je eigen exemplaar nu bestellen.

Met dit boekje in de hand omzeil je alle juridische voetangels en klemmen op de weg van bedrijfseconomisch ontslag. Ook maakt dit boekje duidelijk wanneer er sprake is van overgang van onderneming en opvolgend werkgeverschap inclusief de daaraan verbonden personele gevolgen.

Het boekje geeft onder meer antwoord op de volgende vragen:

  • Wanneer is er sprake van bedrijfseconomisch ontslag?
  • Hoe werkt het afspiegelingsbeginsel precies?
  • Hoe ver gaat de herplaatsingsverplichting?
  • Wanneer is er precies sprake van overgang van onderneming?
  • Moet je altijd alle arbeidsvoorwaarden overnemen bij overgang van onderneming?
  • Wat is opvolgende werkgeverschap en wat zijn de gevolgen voor de transitievergoeding en de ketenregeling?

HR Essentials

In de reeks HR Essentials verschijnen nog zeven andere boekjes over thema’s die voor veel werkgevers en HR-professionals soms als bijzonder lastig of ingewikkeld worden ervaren. Elk boekje kent een hele praktisch opzet, is voorzien van tientallen praktijkvoorbeelden en kan een gemiddelde werkgever veel tijd en geld besparen. Ben je benieuwd naar de andere onderwerpen van de HR Essentials reeks, klik dan hier.

Bestel nu HR Essentials – deel 2 Bedrijfseconomisch ontslag, overgang van onderneming en opvolgend werkgeverschap.

Het boekje is zowel in papieren vorm als in e-book te bestellen. Handig voor op de PC, laptop of mobiel. Eén of meerdere delen bestellen, vul hieronder je gegevens in.

  • Een deel uit de reeks HR Essentials kost € 19,95 per stuk inclusief btw en exclusief verzendkosten. Bij bestelling van de volledige reeks betaal je € 139,95 inclusief btw exclusief verzendkosten.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

Waardeer deze site:
Klant waardering Ontslag.nl
0 1444 waarderingen, gemiddeld: 7.2 /10

Up to date blijven?

Blijf op de hoogte van het laatste ontslagnieuws

 

Ontvang maandelijks een update van de belangrijkste uitspraken en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

 

Meld je hier aan

 

Lees verder