Over Ontslag.nl

Op Ontslag.nl vindt u alles wat u wilt weten over ontslag: praktische artikelen, handige rekentools en bruikbare documenten. De redactie bestaat uit een aantal zeer ervaren arbeidsrechtadvocaten.

Zo vindt u op deze site alles over de meest actuele regels rondom ontslag, het nieuwe ontslagrecht en de transitievergoeding. Met de informatie, tips en praktijkvoorbeelden van Ontslag.nl staat u een stuk sterker als er ontslag dreigt. Via de Ontslaglijn, per e-mail of via onze chatfunctie kunt u ook snel en eenvoudig in contact komen met een arbeidsrechtadvocaat als u advies wilt hebben over uw persoonlijke situatie.

Ontslag.nl wordt mede mogelijk gemaakt door Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten. Dit bekende advocatenkantoor is  volledig gespecialiseerd in arbeidsrecht, ontslag en arbeidsvoorwaarden.

Als u vragen heeft over deze website kunt u contact opnemen met Maarten van Gelderen. Hij is arbeidsrechtadvocaat en oprichter van Ontslag.nl. Verder is hij docent arbeidsrecht en geeft hij regelmatig commentaar op arbeidsrechtelijke ontwikkelingen in diverse media. Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe ontwikkelingen en opvallende uitspraken op het gebied van arbeidsrecht of ontslag, volg ons dan via Twitter of  Facebook.

Ontslag.nl is een initiatief van Legal Labs B.V.

Legal Labs B.V.
Computerweg 8
3542 DR Utrecht
T 0346 – 57 57 79
E w.vangelderen@vangelderen.nl
KvK 30245081
BTW NL8198.09.408.B01

Waardeer deze site:
Klant waardering Ontslag.nl
0 1447 waarderingen, gemiddeld: 7.2 /10

Up to date blijven?

Blijf op de hoogte van het laatste ontslagnieuws

 

Ontvang maandelijks een update van de belangrijkste uitspraken en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

 

Meld je hier aan

 

Lees verder