Laat een advocaat verweer voeren tegen jouw ontslag

Niet eens met jouw ontslag? Laat een van de ervaren arbeidsrechtadvocaten van Van
Gelderen Arbeidsrechtadvocaten verweer voeren tegen jouw ontslag. Zij behoren tot de
beste ontslagadvocaten van Nederland en weten precies waar de kansen en risico’s van
jouw ontslagzaak zitten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter of bel ons op 088 – 10 10 808.

Vul hieronder enkele persoonlijke gegevens in

Een arbeidsrechtadvocaat neemt snel contact met jou op

Samen bespreken jullie een plan van aanpak

De advocaat voert verweer tegen jouw ontslag

Ja, ik wil verweer voeren tegen mijn ontslag

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Als je bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, ga je ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

Hoe gaan jullie dit verweer tegen mijn ontslag voeren?

Dat doen we uiteraard in samenspraak met jou. Een van onze arbeidsrechtadvocaten zal samen met jou een slimme strategie uitstippelen. Afhankelijk van jouw wensen sturen we dan aan op het voorkomen van het ontslag of op een optimale vertrekregeling.

 

Als jouw werkgever nog geen ontslagaanvraag bij de kantonrechter of het UWV heeft ingediend, zullen we jouw werkgever aanschrijven en zullen we, afhankelijk van de situatie in overleg gaan met jouw werkgever en/of zijn of haar juridisch adviseur.

 

Als jouw werkgever inmiddels een ontslagprocedure heeft opgestart, dan zullen we ervoor zorgen dat er bij de kantonrechter of het UWV een stevig verweerschrift wordt ingediend waarin we jouw standpunt en argumenten scherp naar voren laten komen.

 

De procedure bij de kantonrechter kent naast een schriftelijke uitwisseling van stukken ook een mondelinge behandeling. Ook bij die gelegenheid zullen we proberen de rechter te overtuigen van jouw standpunt en zullen we de rechter vragen de ontslagaanvraag van jouw werkgever af te wijzen of aan jou een extra (hoge) vergoeding toe te kennen.

Wat kost het mij om jullie hiervoor in te schakelen?

De ene ontslagzaak is de andere niet. Maar in veel gevallen kunnen we je een vaste prijs aanbieden vanaf € 995 exclusief btw. Uiteraard zullen we je op voorhand een prijsvoorstel doen op basis van jouw specifieke ontslagzaak. Daarbij spelen de volgende factoren een rol:

 

  • Loopt er al een procedure en zo ja, waar (kantonrechter of UWV)?
  • Wat is de ontslagreden die jouw werkgever aanvoert?
  • Is er een overtuigend ontslagdossier?
  • Wat zijn jouw wensen?

Neem gerust eens vrijblijvend contact op met een van onze arbeidsrechtspecialisten om een inschatting te krijgen van jouw kansen en de kosten van een verweertraject.

Hoe succesvol zijn jullie in het begeleiden van ontslagzaken?

Zeer. We kunnen zonder overdrijven zeggen dat we in de afgelopen jaren duizenden werknemers hebben bijgestaan in hun ontslagzaak. Onze advocaten en juristen hebben gezamenlijk meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. Via deze reviews kun je lezen hoe klanten onze dienstverlening ervaren. Maar neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op, kijk of het klik en stel ons gerust een aantal kritische vragen over jouw situatie.