Laat een arbeidsrechtadvocaat jouw beste ontslagdeal uitonderhandelen

Onderhandelen over je ontslag moet je niet zelf doen. Je bent er vaak emotioneel bij betrokken, kunt kostbare fouten maken en als je het goed is heb je geen ervaring met ontslag. Wij wel. De experts van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten zijn doorgewinterde juridische onderhandelaars bij ontslagen en weten precies wat wel en wat niet haalbaar is. Laat ons de beste ontslagdeal voor jou uitonderhandelen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in of bel ons op 088 – 10 10 808.

Upload je VSO

Een arbeidsrechtadvocaat neemt snel contact met jou op

Samen bespreken jullie een plan van aanpak

De advocaat gaat in onderhandeling met jouw werkgever voor de beste deal

Ja, ik wil de beste ontslagdeal laten uitonderhandelen

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Als je bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, ga je ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

Hoe krijgt Ontslag.nl voor mij de beste ontslagdeal op tafel?

Alle juristen en arbeidsrechtadvocaten van Ontslag.nl hebben jarenlange ervaring in het uitonderhandelen van de beste ontslagdeals. Wij weten precies wat jouw rechten zijn en kunnen daarom een hele goede inschatting maken van jouw onderhandelingspositie. In veel gevallen wordt al snel duidelijk dat er het eerste voorstel van jouw werkgever nog flink wat onderhandelingsruimte zit. Vaak gaat het dan om de hoogte van de vergoeding, maar ook om andere zaken zoals de einddatum en extra vergoedingen voor outplacement en opleidingen.

Waarom zou ik jullie inschakelen voor mijn ontslag?

Daarvoor zijn drie goede redenen: 

 

  • Allereerst kun je in onze ogen alleen het beste onderhandelingsresultaat behalen als je precies weet waarop je recht hebt en als je bovendien een goede inschatting kan maken van de juridische plus- en minpunten van de ontslagzaak. 
  • Ten tweede: goed onderhandelen is een vak. En dit vak oefenen wij al jarenlang uit en met veel succes
  • En op de derde plaats: het is voor je gemoedsrust een stuk prettiger om een deskundige advocaat voor jou de onderhandelingen te laten doen. Dat is beter voor je nachtrust en voor het eindresultaat.

Hoeveel kost het mij om jullie de beste ontslagdeal voor mij te laten uitonderhandelen?

Dat hangt van jouw specifieke zaak af, maar in veel gevallen kunnen we je een vast tarief van € 995 exclusief btw aanbieden en worden deze kosten vaak ook nog eens door jouw werkgever betaalt. Maar we maken per zaak een inschatting van de kosten aan de hand van jouw specifieke omstandigheden. Uiteraard krijg je altijd vooraf van ons te horen welk tarief we jou kunnen aanbieden.