Bel de Ontslaglijn 088 – 10 10 808

Heb je een vraag over ontslag of arbeidsrecht? Bel de Ontslaglijn en ontvang direct antwoord of advies van een in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat.

  • direct persoonlijk advies van een arbeidsrechtadvocaat
  • vertrouwelijkheid gewaarborgd
  • je zaak kan ook verder in behandeling genomen worden
  • meer dan 100.000 mensen gingen je voor

Een telefoontje naar de Ontslaglijn is vaak voldoende om een antwoord te krijgen op vragen die je hebt over ontslag of arbeidsrecht. Je wordt door onze telefoniste direct doorgeschakeld met een van onze in arbeidsrecht gespecialiseerd advocaten.

Meer dan telefonisch advies

Onze adviezen beperken zich niet alleen tot telefonisch contact. Als het wenselijk of noodzakelijk is, kunnen onze arbeidsrechtspecialisten je zaak uiteraard verder in behandeling nemen. Jouw zaak zal dan behandeld worden door Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten, een van de bekendste en meest gespecialiseerde advocatenkantoren in Nederland op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. Je kunt ook bij ons terecht voor een second opinion.

Bereikbaarheid van de Ontslaglijn

De Ontslaglijn is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Buiten deze uren om kun je ons 24 uur per dag je vragen mailen naar info@ontslag.nl. Je vraag wordt dan binnen 2 werkdagen beantwoord.

Waardeer deze site:
Klant waardering Ontslag.nl
0 1447 waarderingen, gemiddeld: 7.2 /10

Up to date blijven?

Blijf op de hoogte van het laatste ontslagnieuws

 

Ontvang maandelijks een update van de belangrijkste uitspraken en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

 

Meld je hier aan

 

Lees verder