Arbeidsvoorwaarden (eenzijdig) wijzigen

HR Essentials - deel 1

Het boekje ‘Arbeidsvoorwaarden (eenzijdig) wijzigen’, is het eerste deel uit de HR Essentials reeks.

In dit zeer praktische boekje legt Maarten van Gelderen stap voor stap uit hoe je als werkgever of HR-professional bepaalde arbeidsvoorwaarden (eenzijdig) kunt wijzigen en welke wijzigingstechnieken je hiervoor kunt toepassen.

Ook krijg je antwoord op vragen als: Wat is het nut van een eenzijdig wijzigingsbeding? Wat is de rol van de OR? En: Hoe kijken rechters aan tegen het wijzigen van arbeidsvoorwaarden?

HR Essentials

In de reeks HR Essentials verschijnen nog zeven andere boekjes over thema’s die voor veel werkgevers en HR-professionals soms als bijzonder lastig of ingewikkeld worden ervaren. Elk boekje kent een hele praktisch opzet, is voorzien van tientallen praktijkvoorbeelden en kan een gemiddelde werkgever veel tijd en geld besparen. Ben je benieuwd naar de andere onderwerpen van de HR Essentials reeks, klik dan hier.

Bestel nu HR Essentials – deel 1 Arbeidsvoorwaarden (eenzijdig) wijzigen.

Het boekje is zowel in papieren vorm als in e-book te bestellen. Handig voor op de PC, laptop of mobiel. Eén of meerdere delen bestellen, vul hieronder je gegevens in.

  • Een deel uit de reeks HR Essentials kost € 19,95 per stuk inclusief btw en exclusief verzendkosten. Bij bestelling van de volledige reeks betaal je € 139,95 inclusief btw exclusief verzendkosten.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

Waardeer deze site:
Klant waardering Ontslag.nl
0 1444 waarderingen, gemiddeld: 7.2 /10

Up to date blijven?

Blijf op de hoogte van het laatste ontslagnieuws

 

Ontvang maandelijks een update van de belangrijkste uitspraken en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

 

Meld je hier aan

 

Lees verder