De zieke werknemer

HR Essentials - deel 3

Het boekje ‘De zieke werknemer’, het derde deel uit de HR Essentials reeks is nu te bestellen.

De regels rondom ziekte, arbeidsongeschiktheid en re-integratie worden door veel werkgevers als erg belastend en ingewikkeld ervaren. Met dit boekje word je als werkgever stap voor stap begeleid bij alle onderdelen van het re-integratieproces en worden alle arbeidsrechtelijke spelregels op een begrijpelijke wijze uitgelegd.

Dit boekje loodst je op een soepele manier langs de soms ondoorgrondelijke regels die van toepassing zijn op de re-integratie van een zieke werknemer. De vele praktijkvoorbeelden, tips en handige downloads maken van dit boekje een handig naslagwerk dat een werkgever veel frustratie, tijd en onnodige kosten besparen.

HR Essentials

In de reeks HR Essentials verschijnen nog zeven andere boekjes over thema’s die voor veel werkgevers en HR-professionals soms als bijzonder lastig of ingewikkeld worden ervaren. Elk boekje kent een hele praktisch opzet, is voorzien van tientallen praktijkvoorbeelden en kan een gemiddelde werkgever veel tijd en geld besparen. Ben je benieuwd naar de andere onderwerpen van de HR Essentials reeks, klik dan hier.

Bestel nu HR Essentials – deel 3 De zieke werknemer

Het boekje is zowel in papieren vorm als in e-book te bestellen. Handig voor op de PC, laptop of mobiel. Eén of meerdere delen bestellen, vul hieronder je gegevens in.

  • Een deel uit de reeks HR Essentials kost € 19,95 per stuk inclusief btw en exclusief verzendkosten. Bij bestelling van de volledige reeks betaal je € 139,95 inclusief btw exclusief verzendkosten.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.
Waardeer deze site:
Klant waardering Ontslag.nl
0 1304 waarderingen, gemiddeld: 7.3 /10

Up to date blijven?

Blijf op de hoogte van het laatste ontslagnieuws

 

Ontvang maandelijks een update van de belangrijkste uitspraken en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

 

Meld je hier aan

 

Lees verder