Vaststellingsovereenkomst checken? Dit moet je weten

Wouter Van Gelderen Wouter Van Gelderen Arbeidsjurist Bijgewerkt op: 28 januari 2022

Gratis check – Arbeidsrechtadvocaten met hoge waardering – Uitstekende resultaten

 

Als ontslag dreigt en je werkgever heeft je een vaststellingsovereenkomst aangeboden, zijn er een aantal zaken die je moet weten. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Hier laat je direct je vaststellingsovereenkomst controleren

Gratis check van de vaststellingsovereenkomst?

Als je een gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat vraagt om met een scherpe blik een vaststellingsovereenkomst te controleren kost dat wat tijd en dus ook wat geld. Maar dat betekent niet dat je deze kosten zelf hoeft te dragen. Het is heel gebruikelijk dat je werkgever een beperkte vergoeding aanbiedt om de kosten van het controleren van een vaststellingsovereenkomst te dekken.


Maar ook als je werkgever geen vergoeding voor juridische kosten aanbiedt zijn onze advocaten vaak in staat om deze kosten alsnog uit te onderhandelen. De kans dat je dus zelf voor deze kosten opdraait is klein. Je kunt in elk geval gebruik maken van onze garantie dat de kosten van de check van jouw vaststellingsovereenkomst jou nooit meer dan € 395 (inclusief btw) kosten.


Wel is er een gratis check van je vergoeding! Bereken snel en gratis je transitievergoeding.

Onze arbeidsrechtadvocaten worden zeer goed gewaardeerd

Dan sta je vervolgens voor de vraag wie je moet inschakelen om jouw vaststellingsovereenkomst te controleren op juridische voetangels en klemmen. Natuurlijk wil je daarvoor iemand inschakelen die gespecialiseerd is in arbeidsrecht, veel ervaring heeft met dit soort zaken en een uitstekend onderhandelingsresultaat kan behalen.

 

Onze arbeidsrechtadvocaten voldoen aan al deze criteria. Maar belangrijker nog, dat vinden wij niet alleen zelf, dan vinden onze klanten ook. Bekijk gerust onze lijst met aanbevelingen en reviews en lees van onze klanten schrijven over onze dienstverlening.

 

Meer weten? Of gewoon eens even vrijblijvend met een van onze advocaten spreken om te zien of er een klik is? Neem gerust contact met ons op.

Leg jouw situatie gerust eens aan mij voor

Word je zelf geconfronteerd met een verbetertraject of ontslag wegens disfunctioneren? En wil je van een expert van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten horen of jouw rechten wel worden gerespecteerd? Bel me gerust en ik kan je waarschijnlijk binnen enkele minuten antwoord geven op de belangrijkste vragen rondom jouw situatie.

Maarten van Gelderen

Advocaat arbeidsrecht