Vaststellingsovereenkomst checken? Dit moet je weten

Gratis check – Arbeidsrechtadvocaten met hoge waardering – Uitstekende resultaten

Als ontslag dreigt en je werkgever heeft je een vaststellingsovereenkomst aangeboden, zijn er een aantal zaken die je moet weten. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Gratis check van de vaststellingsovereenkomst?

Als je een gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat vraagt om met een scherpe blik een vaststellingsovereenkomst te controleren kost dat wat tijd en dus ook wat geld. Maar dat betekent niet dat je deze kosten zelf hoeft te dragen. Het is heel gebruikelijk dat je werkgever een beperkte vergoeding aanbiedt om de kosten van het controleren van een vaststellingsovereenkomst te dekken.

Maar ook als je werkgever geen vergoeding voor juridische kosten aanbiedt zijn onze advocaten vaak in staat om deze kosten alsnog uit te onderhandelen. De kans dat je dus zelf voor deze kosten opdraait is klein. Je kunt in elk geval gebruik maken van onze garantie dat de kosten van de check van jouw vaststellingsovereenkomst jou nooit meer dan € 250 (inclusief btw) kosten.

Onze arbeidsrechtadvocaten worden zeer goed gewaardeerd

Dan sta je vervolgens voor de vraag wie je moet inschakelen om jouw vaststellingsovereenkomst te controleren op juridische voetangels en klemmen. Natuurlijk wil je daarvoor iemand inschakelen die gespecialiseerd is in arbeidsrecht, veel ervaring heeft met dit soort zaken en een uitstekend onderhandelingsresultaat kan behalen.

Onze arbeidsrechtadvocaten voldoen aan al deze criteria. Maar belangrijker nog, dat vinden wij niet alleen zelf, dan vinden onze klanten ook. Bekijk gerust onze lijst met aanbevelingen en reviews en lees van onze klanten schrijven over onze dienstverlening.

Meer weten? Of gewoon eens even vrijblijvend met een van onze advocaten spreken om te zien of er een klik is? Neem gerust contact met ons op.

Waardeer deze site:
Klant waardering
0 1023 waarderingen, gemiddeld: 7.6 /10

Up to date blijven?

Blijf op de hoogte van het laatste ontslagnieuws

 

Ontvang maandelijks een update van de belangrijkste uitspraken en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

 

Meld je hier aan

 

Up to date blijven?

Blijf op de hoogte van het laatste ontslagnieuws

 

Ontvang maandelijks een update van de belangrijkste uitspraken en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

 

Meld je hier aan

 

Lees verder