Check beëindigingsovereenkomst

Ontslag met wederzijds goedvinden? Heeft u via uw werkgever een beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst ontvangen? Laat deze overeenkomst voor slechts 250 euro (inclusief btw) controleren.

Welke risico’s loopt u als u instemt met een beëindiging van uw dienstverband? Kunt u nog wel aanspraak maken op WW? Blijft een concurrentie- of relatiebeding gelden? Wat is de fictieve opzegtermijn en is dit risico afgedekt in de beëindigingsovereenkomst? Waarop heeft u recht bij de eindafrekening en is dit goed geregeld?

Juridische check voorkomt problemen

Zorg dat u niet zomaar instemt met een beëindiging van uw dienstverband. Als uw werkgever u een beëindigingsovereenkomst voorlegt, is het verstandig om deze overeenkomst door een arbeidsrechtspecialist te laten controleren.

Ontslag.nl biedt u een snelle en goedkope manier om deze check te laten uitvoeren. Voor een bedrag van slechts 250 euro (inclusief btw)* zal een van de aan Ontslag.nl verbonden arbeidsrechtjuristen de aan u voorgelegde beëindigingsovereenkomst binnen 2 werkdagen controleren. U weet dan direct of de overeenkomst juridisch goed in elkaar zit en of er aan de overeenkomst risico’s verbonden zijn.

Online juridische check

Hoe werkt deze service? Heel simpel. U vult dit formulier in, waarna u van ons direct een bevestigingsmail ontvangt. Vervolgens krijgt u binnen twee dagen een uitgebreid schriftelijk (per e-mail) advies over de beëindigingsovereenkomst. Als wij concluderen dat er één of enkele bepalingen moeten worden aangepast kunnen wij ook op uw verzoek contact opnemen met uw werkgever of een suggestie doen om deze onderdelen van de beëindigingsovereenkomst aan te passen.**

* Mogelijk is uw werkgever bereid om (een deel van) de door u te maken juridische kosten voor zijn rekening te nemen. In dat geval zullen wij onze werkzaamheden verrichten op basis van het door uw werkgever ter beschikking gestelde budget. Onze factuur zal t.z.t. rechtstreeks bij uw werkgever in rekening worden gebracht. Alleen in het geval uw werkgever in het geheel geen rechtsbijstandkosten vergoedt, geldt het gereduceerde tarief van 250 (inclusief btw).

**Het opnemen van contact met uw werkgever, het zo nodig voeren van onderhandelingen en/of het doen van voorstellen om de vaststellingsovereenkomst aan te passen valt buiten de vaste prijs van deze service. Hiervoor zullen wij in overleg met u een aanvullende prijsafspraak maken.

Check beëindigingsovereenkomst

Ontslag met wederzijds goedvinden? Uw werkgever biedt u een beëindigings- overeenkomst aan? Laat deze overeenkomst voor slechts 250 euro (inclusief BTW) controleren.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Om een goede check uit te kunnen voeren zouden we ook graag een kopie ontvangen van een recente salarisstrook en een kopie van de arbeidsovereenkomst als u deze in uw bezit heeft. Tot slot ontvangen wij graag een kopie van uw legitimatiebewijs. Hieronder kunt u deze documenten uploaden, maar u kunt ons deze documenten ook later per mail toesturen via info@ontslag.nl.
  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.
Waardeer deze site:
Klant waardering
0 1277 waarderingen, gemiddeld: 7.4 /10

Up to date blijven?

Blijf op de hoogte van het laatste ontslagnieuws

 

Ontvang maandelijks een update van de belangrijkste uitspraken en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

 

Meld je hier aan

 

Lees verder