Beleidsregels – De zieke werknemer

In dit document heeft de Autoriteit Persoonsgegevens beschreven op welke wijze werkgevers moeten en mogen omgaan met informatie van zieke werknemers bij de sollicitatie, tijdens een ziekmelding en gedurende de re-integratie.

Deze beleidsregels beschrijven hoe een werkgever moet omgaan met de medische informatie van een werknemer bij verschillende gelegenheden: de sollicitatie, de ziekmelding en de re-integratie. De regels geven per situatie aan welke informatie een werkgever wel en welke informatie een werkgever niet mag verwerken gelet op de privacy van de werknemer in kwestie.


Download dit document

  • Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

Waardeer deze site:
Klant waardering Ontslag.nl
0 1439 waarderingen, gemiddeld: 7.3 /10

Bereken de transitievergoeding

  Vul hier de datum in waarop u verwacht dat het dienstverband eindigt.

  Onder bruto maandinkomen wordt verstaan: het laatstgenoten basissalaris vermeerderd met (indien van toepassing ) 1/12 deel van de door de werknemer verdiende provisie in de 12 maanden voorafgaand aan het ontslag. Daarnaast moet ook, voor zover van toepassing, 1/12 deel van de vakantietoeslag, vaste 13e maand, ploegentoeslag en overwerktoeslag worden meegenomen. Tot slot moeten ook winstuitkeringen, bonussen en variabele eindejaarsuitkeringen worden meegeteld. 1/36 deel van deze variabele looncomponenten, verschuldigd over de drie kalenderjaren voorafgaand aan het jaar van ontslag, tellen mee in het bruto maandinkomen.


Bereken je WW uitkering

Up to date blijven?

Blijf op de hoogte van het laatste ontslagnieuws

 

Ontvang maandelijks een update van de belangrijkste uitspraken en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

 

Meld je hier aan

 

Lees verder