Disclaimer

Bij het samenstellen van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Toch is het mogelijk dat bepaalde informatie niet volledig juist is. U wordt dan ook dringend verzocht om altijd contact op te nemen met een arbeidsrechtspecialist voordat u besluit om op basis van de informatie van deze site te handelen.

Ontslag.nl en Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van enig handelen (of nalaten) naar aanleiding van de informatie op deze site en de uitkomsten van de op de site aanwezige rekenmodules.

Gebruik van de site en auteursrechten

Deze website bevat informatie waarop copyrights, gedeponeerde merken en andere intellectuele eigendomsrechten rusten. Met uitzondering van strikt persoonlijk gebruik is het niet toegestaan om (delen van) deze site of de inhoud daarvan te verveelvoudigen, op te slaan in een (geautomatiseerd) bestand, openbaar te maken dan wel (anderszins) commercieel te gebruiken op enigerlei wijze zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten.

Links naar andere websites

Op Ontslag.nl treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites zorgvuldig geselecteerd zijn, zijn Ontslag.nl en Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten niet aansprakelijk voor de informatie en het gebruik van die websites.

Waardeer deze site:
Klant waardering Ontslag.nl
0 1444 waarderingen, gemiddeld: 7.2 /10

Up to date blijven?

Blijf op de hoogte van het laatste ontslagnieuws

 

Ontvang maandelijks een update van de belangrijkste uitspraken en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

 

Meld je hier aan

 

Lees verder