Gratis je vaststellingsovereenkomst laten checken?

Dat is in veel gevallen mogelijk. Je kunt in elk geval gebruik maken van onze speciale garantieregeling waarmee je zeker weet dat de kosten voor jou tot een minimum beperkt blijven.

Hoe dat werkt? Heel simpel.

Als je werkgever jou een vaststellingsovereenkomst aanbiedt, dan is de kans groot dat hierin een bepaling is opgenomen waarin staat dat je werkgever de kosten van een juridische check vergoed. De hoogte van dit budget varieert in de regel tussen de € 250 en € 1.000.

Op basis van dit budget en de vaststellingsovereenkomst kunnen wij vrij eenvoudig inschatten of deze vergoeding toereikend is om de vaststellingsovereenkomst te controleren en eventuele aanpassingen voor te stellen.

Als blijkt dat dit budget niet toereikend is of als wij denken dat er een (veel) beter resultaat te behalen valt door met je werkgever te onderhandelingen, zullen we dit met je bespreken. De kans is dan groot dat we de (extra) kosten van onze inzet kunnen verhalen op jouw werkgever.

Vaststellingsovereenkomst garantieregeling

Daarnaast hebben wij een garantieregeling op grond waarvan we met je kunnen afspreken dat de kosten voor jou nooit hoger zullen zijn dan € 250 (inclusief btw). Neem gerust contact met ons op om te informeren of je voor deze garantieregeling in aanmerking komt.

Meer dan 75 jaar ervaring in het arbeidsrecht

Maar los van de vraag van de kosten wil je uiteraard ook zeker weten dat de juridische check van jouw vaststellingsovereenkomst wordt uitgevoerd door een zeer ervaren en scherpe arbeidsrechtadvocaat. Laten die nu net bij ons werken!

Alle aan Ontslag.nl verbonden arbeidsrechtadvocaten zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en hebben bij elkaar meer dan 25 jaar ervaring in het arbeidsrecht. In de afgelopen jaren hebben zij duizenden vaststellingsovereenkomsten gecontroleerd, aangepast en uit onderhandeld.

Je kunt uiteraard ook lezen wat onze klanten over ons zeggen.

Overtuigd? Neem gerust eens vrijblijvend contact met een van onze arbeidsrechtadvocaten op. Je kunt uiteraard ook gelijk gebruik maken van onze speciale online service om je vaststellingsovereenkomst binnen enkele dagen te laten controleren.

Waardeer deze site:
Klant waardering
0 1028 waarderingen, gemiddeld: 7.6 /10

Up to date blijven?

Blijf op de hoogte van het laatste ontslagnieuws

 

Ontvang maandelijks een update van de belangrijkste uitspraken en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

 

Meld je hier aan

 

Up to date blijven?

Blijf op de hoogte van het laatste ontslagnieuws

 

Ontvang maandelijks een update van de belangrijkste uitspraken en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag.

 

Meld je hier aan

 

Lees verder